≡ Meniu

Zanussi ZOB33701PR, cuptor rustic de 74 litri

Cuptorul incorporabil Zanussi ZOB33701PR nu e unul cu design retro sau rustic (e același lucru). Poate că nu veți găsi o plită potrivită pentru acesta, dar voi puteți lua una de la un alt brand. Măcar culoarea să fie una similară – maro, iar prețul unei plite poate fi destul de mare (depinde de dotările oferite și de dimensiunile sale). Ca și caracteristici speciale are cuptor multiplus, sistem automat de dezactivare, aqua cleaning etc.

Alternative sunt variantele cu finisaj modern care nu se asortează cu stilul rustic. Prețurile sunt apropiate sau chiar mai mici la cele moderne. Mulți utilizatori preferă cele moderne deoarece oferă un control ceva mai avansat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Zanussi ZOB33701PR, cuptor rustic de 74 litri

Alimentarea e electrică și chiar dacă volumul net e de 74 litri, puterea e suficient de mare – 2750 W. În funcție de cum îl folosiți, consumul nu e constant. E suficient de eficient de aceea are și clasa energetică A++. La alte cuptoare clasa energetică e A sau A+, dar nu veți găsi mai bună decât A+++. La unii producători e specificat -30% sau -20%, dar e același lucru, fiecare optează cum să-și promoveze produsul.

Cuptorul are control mecanic, timer, ventilator etc. Pe partea de funcții și programe are: autocurățare, încărcare inferioară, încălzire superioară etc. În pachet sunt incluse următoarele: tava de coacere și tavă de copt din aluminiu. Dimensiunile care sunt importante la instalare sunt cele ale nișei adică trebuie să aveți o secțiune în mobilier sau puteți face voi una. Pe partea de design are: finisaj maro, email ușor de curățat, dar și ușa poate fi curățată ușor.

Plusuri: are o capacitate mare de încărcare, design elegant chiar dacă e Retro, consum redus de energie și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Zanussi ZOB33701PR e o alegere nu chiar ieftină dar nu e nici una oarecare. Poate că un aragaz pare foarte ieftin în comparație cu un cuptor, ținând cont că e nevoie și de plită, dar poate veți găsi un pachet promo (vin cu reducere). Poate că nu poate fi comparat cu un aragaz din multe puncte de vedere dar scopul e același (folosit pentru gătit).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu