≡ Meniu

Zanussi ZOP37902XK, model incorporabil clasa A

Zanussi ZOP37902XK e un cuptor incorporabil ieftin cu facilități premium adresat celora interesați de un aparat care să arate bine și să poată găti orice într-un timp scurt.
Datorită capacității mari de 74 litri acest aparat e unul numai bun pentru o familie mare ori pentru cei care vor un incorporabil pentru un restaurant.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul cu funcționalitate ridicată în sensul că are multe funcții. Din imaginea de alături poți vedea cum e aparatul, iar la final e postat un videoclip.

Zanussi ZOP37902XK, model incorporabil clasa A

Alimentarea aparatului se face electric (are un cablu de 1,5 metri cu ștecher), iar din această cauză aparatul e unul care prepară mâncare într-un mod sănătos, în comparație cu modele care sunt pe gaz.
Un alt avantaj pentru acest model în comparație cu alte modele pe gaz ar fi că mâncarea va beneficia de o căldură constantă.
Unele cuptoare ori aragazuri au 2-3 rafturi, dar acesta fiind un model XL are 5 rafturi. Cu această capacitate de 74 litri o să puteți găti mai multe feluri de mâncare într-un timp scurt… ideal atunci când aveți mai mulți musafiri la masă.
Aparatul acesta e făcut pentru a putea găti orice fel de mâncare, dar în special pizza și carne (la carne vă va ajuta și prezența grătarului).
Dacă nu cunoașteți prea multe despre brand atunci trebuie știut că e unul italian care în anii 84 a fost cumpărat de suedezii de la Electrolux. Deci, vorbim de un produse calitate europeană.

Pro achiziția acestui model ar fi mai multe motive cum ar fi că nu costă mult, volumul mare, că e eficient din punct de vedere energetic și că e la zi cu tehnologia integrată (are afișaj LED).
Contra achiziției ar fi că nu are clasă de eficiență superioară.

Deci, dacă te interesează să achiziționezi un cuptor nu prea scump și care să poată găti orice într-un timp relativ scurt atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Am pus alături un clip pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu