≡ Meniu

Zanussi ZRA33103WA, frigider de 314 litri

Zanussi ZRA33103WAZanussi ZRA33103WA e un frigider care vă va ajuta să faceți economie la facturile de energie întrucât iluminarea interioară e LED, iar clasa de eficiență energetică e A+.
Întrucât vine cu o capacitate mare de 314 litri și o înălțime de 154 centimetri putem spune despre acest model că e unul foarte bun pentru cei în căutarea unui aparat care să încapă undeva unde nu e prea mult loc, fără a face compromis la capacitatea de încărcare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de la un brand ok (e unul din Italia) cu o fiabilitate ridicată. Din imaginea alăturată se poate vedea cum arată acest model

Zanussi ZRA33103WA, frigider de 314 litri

Volumul net al aparatului e unul de 314 litri, iar dezghețarea se realizează în mod automat.
Nu e un aparat zgomotos deoarece are un nivel de zgomot de 39 decibeli, și acest lucru e unul foarte bun probabil datorat lipsei congeatorului.
Frigiderul e unul compartimentat bine deoarece are 4 rafturi și tot atâtea suporturi la ușă.
Ceva deosebit, mai exact un accesoriu e suportul pentru ouă cu care vine la pachet acest frigorific.
Am fi tentați să spunem că nu are congelator, dar are un congelator Space+ care poate găzdui o cantitate mare de alimente.

Acest frigider alb are mai multe motive pentru care merită a fi cumpărat, iar printre acestea se numără consumul mic de curent, că vine de la un brand european și înălțimea redusă. Sunt unii care vor un frigiedr mai scund deoarece probabil au un loc în perete de 170 centimetri și vor să poziționeze acolo aparatul. Acest aparat frigo are și o fiabilitate ridicată întrucât are o garanție standard de 2 ani extensibilă la mai mult prin itnermediul garanției plus.

Acest aparat e unul complex, chiar dacă nu are No Frost, dar e ușor de folosit. Prin complexitate vreau să menționez faptul că vine cu tehnologie nouă (iluminare LED, dezghețare automată etc).
Consumul de curent pe an e unul mic de 147 kWh, iar în acest fel e posibilă clasa A+.
Modelele noi au tendința de a fi dotate cu posibilitatea ajustării spațiului de stocare, iar acesta e un astfel de model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu