≡ Meniu

Zelmer 829.5SK, model Aquos versatil

Aquos ZVC722ZK sau Zelmer 829.5SK e un aspirator cu o capacitate de colectare de 4 litri și o putere de 1500W. Spre deosebire de alte modele cu apă acesta e versatil prin faptul că permite aspirare uscată (cu sac) sau folosirea filtrării apei. Evident că poate aspira apă cu un accesoriu special.
Întreținerea aparatului nu e un procedeu complicat deoarece filtru Epa/Hepa e unul lavabil care se spală. (Filtrul e unul model Epa11).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat avansat tehnologic și cu un consum redus de curent. (Puterea e de 1500W, iar dacă vreți ceva mai puternic atunci trebuie să vă orientați înspre unele de 1600W cum ar fi Zelmer Aquos 829.0 SP; cel mai puternic aspirator domestic având 1800W).

Zelmer 829.5SK, model Aquos versatil

Modelul Zelmer Aquos 829.5SK e unul cu filtrare prin apă și cu un recipient de 4 litri. Filtrarea amintită anterior susținută de cea Hepa face ca aparatul să fie foarte bun pentru cei care au probleme respiratorii, alergii ori pentru cei care vor curățenie maximă. 🙂
Greutatea aparatului e de 6,6 kilograme, deci nu prea mare. Pentru deplasare vă sare în ajutor mânerul și rotițele.
Puterea e una de 1500W, iar în opinia mea aceasta e suficient de puternică pentru praf și chiar și insecte (țânțari, fluturi etc).
Tubul e unul metalic de tip telescopic, asigurându-vă că ajungeți să curățați cele mai de neajuns locuri și chiar și pe tavan.
Lungimea cablului e una de 6 metri, (împreuna cu tubul) asigurând o rază de operare de 9 metri.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că nu costă mult, aspectul plăcut, garanția ok și că vine de la un brand cunoscut (Zelmer e un brand polonez).
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv deoarece chiar e un mic electrocasnic care se descurcă bine la aspirat, iar consumul de curent nu e unul mare.

Deci, dacă vrei un aspirator cu sac de praf ori cu rezervor cu apă atunci acesta ar fi recomandarea mea.
Alături am pus un clip pentru ca dvs. să vedeți cu aproximație cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu