≡ Meniu

Zelmer Aquos 829.0 SP, aspirator de 4 litri cu filtru Hepa

În cazul în care sunteți o persoană alergică atunci vă recomand un aspirator precum Zelmer Aquos 829.0 SP. Acesta e bun și pentru cei cu probleme respiratorii cum ar fi cei cu astm deoarece aerul e eliminat e filtrat cu filtru Hepa și apă.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Unii ar întreba dacă merită 5 lei în plus față de Zelmer 829.5SK (un model roșu de 4l cu o putere inferioară), iar eu zic că da, tocmai din motivele menționate în paranteză. Oricum, diferențele nu sunt chiar așa de importante.

Zelmer Aquos 829.0 SP, aspirator de 4 litri cu filtru Hepa

Nu trebuie să vă stresați cu sacii deoarece e un model fără sac. Praful și alte lucruri aspirate sunt reținute într-un recipient cu apă, iar când terminați lucrul trebuie doar să aruncați apa din recipient.
Consumul de curent nu e unul mare întrucât motorul este EcoPower. Motorul e de 1600W, iar dacă vreți mai multă putere, de exemplu 1800W, atunci v-ar fi bun Gorenje VCK1901WF.
Spre deosebire de alte modele acesta poate aspira lichide și are chiar și un accesoriu în acest sens. 😉
Filtrul Hepa e unul lavabil, adică poate fi spălat.
Tubul e unul metalic de tip telescopic și în acest fel o să ajungeți pe tavan ori după mobilă. La modele mai vechi care erau cu tub din plastic trebuia să ai mare grijă ca nu cumva să calci pe tub că după aceea trebuia să cumperi aspiratorul din nou. Acum cu tubul metalic nu mai e cazul.
Greutatea nu e una mare, fiind de 6,6 kilograme, iar în acest fel o femeie mai firavă poate aspira cu un efort minim. Mai are și două rotițe pentru transport, iar mânerul ajută și el la acest lucru. Sunt unele persoane care aspiră cum tubul într-o mână și cu aparatul în cealaltă, dar nu e bine în opinia mea din următoarele motive: 1 tubul trebuie ținut cu două mâini pentru o aspirare precisă, 2 există posibilitatea să scapi aparatul, 3 e obositor. Când ai un tavan foarte înalt atunci va trebui să ții aparatul în mână sau să te ajute cineva (cea mai bună variantă).
În opinia mea e un aparat suficient de puternic pentru aspirat țânțari sau alte insecte care ar putea intra în casă, chiar dacă ai sită la geamuri. Însă pentru aspirarea acestora va trebui să crești treptat puterea deoarece se țin tare de pereți.

Pentru achiziția acestui aparat 829.0 SP ar fi costul de achiziție mic, că elimină un aer curat (datorită filtrului Hepa și recipientului cu apă), că poate fi utilizat chiar și de copii sau persoane nu prea puternice, că e suficient de puternic pentru aspirarea insectelor și fiabilitatea.

Deci, dacă vrei un aparat care să te ajute să aspiri praful de pe covor, de sub mobilier și de pe pereți atunci acest model ar fi recomandarea mea. Alături e un clip la un model similar.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu